وبلاگ

آموزش حذف اکانت کالاف دیوتی موبایل

آموزش حذف اکانت کالاف دیوتی موبایل

به نظر می‌رسد که حذف اکانت کالاف دیوتی موبایل غیر ممکن باشد. حداقل این جمله‌ای است که بعد از یک جستجوی ساده در اینترنت به آن می‌رسیم و این، چیزی نیست که دنبالش بوده‌ایم. پس باید برایش راه حلی باشد. راه‌های مختلفی مثل ربات‌های تلگرام، سایت‌هایی که از شما یوزر و پسورد می‌خواهند و روش‌هایی که خیلی امنیت ندارند، باید از گزینه‌های اول خودمان حذف شوند. مسئله‌ای که اینجا اهمیت دارد، رسیدن به یک راه درست به جز دو گزینه «حذف کردن ممکن نیست» یا «رمزت را وارد کن» می‌باشد.

همان طور که می‌دانید بازی‌های ویدئویی مثل کالاف دیوتی به سرعت رشد کردند و شناخته شدند. با این حال اگر نخواهید برای مدت بیشتری بازی کنید، باید دنبال راهی باشید که اکانت خودتان را پاک کنید. این مراحل تا حدودی بستگی به این دارد که شما چه طور وارد بازی شده‌اید. چند تا اکانت را به بازی متصل کرده‌اید. هیچ‌وقت بازی را بدون حذف کردن اکانت، رها نکنید. با چند مرحله ساده می‌توانید اکانت خودتان را حذف کنید.

روش‌های خطرناک برای حذف اکانت کالاف دیوتی موبایل

جستجوهای اینترنتی برای آموزش حذف اکانت کالاف دیوتی موبایل، باعث شده که کاربران سراغ ساده‌ترین راه‌ها بروند. یعنی اولین سایت یا ربات تلگرامی که به آن‌ها پیشنهاد بدهد با وارد کردن رمز، اکانت را حذف کنند، این کار را انجام می‌دهند. همان‌طور که در بالا گفتیم، با اولین جستجوها به این نتیجه می‌رسیم که حذف کردنش غیر ممکن است. دلایل زیادی برای این کار وجود دارد که کالاف دیوتی اجازه این کار را به شما نمی‌دهد.

یکی از این دلایل، اتصال بازی به اکانت‌های شبکه اجتماعی و جیمیل شماست. حتی اگر اکانت بازی را رها کنید، این اتصال وجود دارد. پس در مرحله اول، لازم است که اکانت‌های متصل را یکی یکی جدا کنیم تا به مرحله حذف کردن اکانت بازی برسیم.

1

حذف کردن با کمک ربات و سایت کالاف دیوتی موبایل

قبل از هر کاری و باز کردن سایت حذف اکانت کالاف دیوتی موبایل، به این موضوع توجه کنید که سایت یا رباتی که انتخاب کرده‌اید، چه قدر اعتبار دارد. هر جایی که از شما رمز اکانت خواست، احتمال بدهید که ممکن است از طریق همین وارد کردن رمز، اکانت شما را هک کنند. در حقیقت شما اکانت را حذف نکرده‌اید، بلکه از دست داده‌اید و به نظر می‌رسد که سایت، کارش را برای شما انجام داده است.

هک شدن به این معنا نیست که حتماً به اطلاعات شخصی شما دست پیدا کنند. همین وارد کردن رمز، می‌تواند باعث شود که شما بدون اطلاع خودتان، اکانت را به کس دیگری هدیه داده‌اید. وقتی راه‌های ساده‌ای برای این کار هست، چرا راه سخت را انتخاب کنید؟ معمولاً از سر بی‌حوصلگی دنبال این روش‌ها می‌رویم و در نهایت مشکلات جدیدتری را برای خودمان ایجاد می‌کنیم.

حذف اطلاعات شخصی از کالاف موبایل

یکی از ساده‌ترین راه‌هایی که وجود دارد، حذف کردن اطلاعات شخصی از روی اکانت بازی است. اکانت‌هایی که به بازی متصل شده‌اند، و اطلاعات دیگری که در بازی وارد کرده‌اید. تمام روش‌ها، با این هدف هستند که اطلاعاتی از شما و اکانت‌هایتان در بازی باقی نماند.

پیشنهاد می‌کنیم این صفحه رو هم ببینید: خرید cp کالاف دیوتی موبایل

هشدار:

قبل از این که مراحل را جلو برویم، هشدار می‌دهم که شما نمی‌توانید دوباره به اطلاعات خودتان، مسیری که رفته‌اید و هر دستاوردی که در بازی داشته‌اید، دسترسی داشته باشید. این مراحل، یک مسیر بدون بازگشت هستند و شبیه به غیرفعال کردن نیستند که قابل بازیابی باشند. اگر تصمیم نهایی خودتان را گرفته‌اید که دیگر نمی‌خواهید بازی کنید، این مراحل را اجرا کنید.

مراحل حذف کامل بازی

مراحلی که برای حذف کردن نیاز دارید، به این شکل است:

  1. جدا کردن از اکانت فیسبوک و دیگر شبکه‌های اجتماعی
  2. جدا کردن از جی‌میل یا همان اکانت گوگل
  3. جدا کردن اکانت کالاف دیوتی مهمان از موبایل یا iOS

گذشتن از این مراحل، به‌راحتی شما را به هدفتان می‌رساند. تا قبل از این فکر می‌کردید که یک دکمه حذف وجود دارد و با یک کلیک، آن را تمام می‌کنید؟ خب مشکل اینجاست که به همین راحتی انجام نمی‌شود. اگر دنبال راه حلی هستید که راه درستی نشان بدهد، مسیر را درست آمده‌اید.

بازیکن‌ها گاهی نیاز به یک استراحت کوتاه دارند. همین موضوع دلیل اصلی برای حذف کردن اکانت کالاف دیوتی است. فرقی نمی‌کند که گوشی اندروید است یا iOS، به هر حال نیاز دارید که مدت زمان کوتاهی از بازی دست بکشید. پس لازم است که راهی پیدا کنید و بازی را کنار بگذارید.

قدم اول:

اولین کاری که باید برای حذف اکانت باید انجام بدهیم، حذف فیسبوک از اکانت کالاف دیوتی موبایل است. البته اسم این کار در حقیقت جدا کردن یا حذف لینک اکانت از بازی است. فیسبوک یکی از شبکه‌های اجتماعی است که باید از اکانت جدا شود و بقیه برنامه‌هایی را هم که متصل شده‌اند، باید از اکانت جدا کنید.

مراحل جدا کردن فیسبوک

مرحله اول: اپلیکیشن فیسبوک را از روی گوشی خودتان باز کنید. فرقی نمی‌کند از چه ابزاری استفاده می‌کنید، لپ تاپ، گوشی اندروید یا iOS، فقط کافی است آن را باز کنید.

مرحله دوم: تنظیمات اکانت خودتان را از توی آن پیدا کنید. دنبال بخشی بگردید که در مورد وب‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌ها نوشته است و آن را باز کنید.

مرحله سوم: تمام اکانت‌هایی که فیسبوک شما به آن متصل است، در این بخش دیده می‌شود. حالا اگر کالاف دیوتی را پیدا کنید، می‌توانید آن را حذف کنید. با زدن دکمه حذف، فیسبوک را از کالاف دیوتی جدا کرده‌اید.

حذف کردن بدون رمز یا ایمیل در فیسبوک

اگر اطلاعات فیسبوک خودتان را فراموش کرده باشید، چه طور می‌توانید بازی را از اکانت خودتان جدا کنید؟ کلمه عبور برای این طراحی شده که مردم عادی نتوانند به اطلاعات شما دسترسی داشته باشند و گم کردن اطلاعات شخصی باعث شده که شما هم یکی از همان مردم عادی بشوید.

اگر بتوانید از طریق فراموشی رمز عبور در فیسبوک، اطلاعات خودتان را به روز کنید، می‌توانید اکانت کالاف دیوتی خودتان را هم حذف کنید.

حذف اکانت کالاف کالاف از روی جیمیل

برای خیلی از کاربران، اینجا مرحله آخر جداسازی شبکه‌های اجتماعی از بازی است. اما احتمالاً شما اکانت گوگل یا جیمیل خودتان را هم متصل کرده‌اید که مرحله بعدی می‌شود. مراحل زیر را برای حذف جیمیل انجام بدهید.

  • مرحله اول: به تنظیمات گوگل خود در گوشی یا لپ تاپ خود بروید. یا اکانت‌های متصل شده به گوگل را در گوشی خودتان پیدا کنید. لیستی از اپلیکیشن‌ها و وب سایت‌های متصل به جیمیل را پیدا می‌کنید.
  • مرحله دوم: فقط کافی است به کالاف دیوتی موبایل برسید تا آن را حذف کنید.

مراحل حذف اکانت کالاف دیوتی موبایل

حذف اکانت شما کامل شد

با طی کردن این مراحل، توانسته‌اید اکانت فیسبوک و جیمیل خودتان را حذف کنید. وقتی جداسازی تمام شد، حالا لازم است که بازی را از روی گوشی خودتان پاک و حذف کنید. اکانت شما از بازی حذف شده است.

حذف اکانت مهمان از بازی از iOS

سیستم‌های iOS به امنیت و پیچیدگی‌هایشان شناخته می‌شوند. برای کاربران iOS که با اکانت مهمان بازی می‌کنند، حذف کردن یک مرحله دیگر هم دارد. مرکز بازی، اکانت مهمان شما را و مراحلی که در بازی رفته‌اید، به خوبی جمع‌آوری کرده است. در این مورد، تنها کاری که می‌توانید بکنید حذف کردن تمام اطلاعات است که از شر اکانت موبایل کالاف دیوتی راحت بشوید. چند مرحله ساده را باید بگذرانید.

  1. مرحله اول: به بخش تنظیمات دستگاه iOS خود بروید.
  2. مرحله دوم: دنبال مدیریت اپلیکیشن بگردید و کالاف دیوتی موبایل را انتخاب کنید.
  3. مرحله سوم: از بخش اطلاعات ذخیره شده در کالاف دیوتی موبایل،  روی پاک کردن اطلاعات کلیک کنید. این کار، تمام اطلاعات شما را در بازی و اکانت مهمان پاک می‌کند.

اگر بعدا قصد بازی مجدد بازی را داشتید؛ پیشنهاد می‌کنم به صفحه خرید بتل پس کالاف دیوتی موبایل هم سر بزنید.

آموزش حذف اکانت از روی اکتیویژن

حذف این اکانت به نظر کار ساده‌ای نمی‌آید. اگر دلیل قاطعی برای پاک کردن این اکانت ندارید، این مراحل را ادامه ندهید، اما اگر قصدتان جدی است، این آموزش برای شماست. این مراحل، باعث می‌شوند که اطلاعات شخصی شما از اکانت اکتیویژن شما پاک شود.

  • 1: وارد اکانت اکتیویژن خود شوید و روی پروفایل کلیک کنید.
  • 2: به بخش Preferences وارد شوید و تا پایین‌ترین بخش اسکرول کنید.
  • 3: در انتهای صفحه، باید عبارت Deactivate Activision Account and Call of Duty: Modern Warfare Game Data” را ببینید. اما باید روی کلمه Privacy & Data Protection کلیک  کنید.

 

آموزش حذف اکانت اکتیویژن کالاف دیوتی موبایل

آموزش حذف اکانت اکتیویژن کالاف دیوتی موبایل

  • 4: گزینه برای شما باز می‌شود و شما می‌توانید یک درخواست را ثبت کنید.
  • 5: کشور خودتان را انتخاب و شرایط اکتیویژن را قبول کنید و بعد روی Proceed to Privacy and Data Protection Portal کلیک کنید.
  • 6: حالا می‌توانید با انتخاب گزینه حذف کردن اطلاعات شخصی، مراحل را تکمیل کنید.
  • 7: حالا باید اکانتی را انتخاب کنید که می‌خواهید اطلاعات شخصی آن پاک شوند. از بین اکتیویژن و کالاف دیوتی موبایل، یکی را انتخاب کنید که باید اکتیویژن را انتخاب کنید و ایمیل و رمز خود را وارد کنید.
  • 8: شرایط اکتیویژن را بپذیرید و ثابت کنید که ربات نیستید.
  • 9: یک پاپ‌آپ باز خواهد شد که هشدار می‌دهد چه اتفاقی می‌افتد اگر اطلاعات خودتان را پاک کنید. هنوز هم فرصت دارید که از تصمیم خودتان برگردید و بیشتر فکر کنید. اگر هنوز مطمئن هستید، روی دکمه حذف اطلاعات شخصی کلیک کنید.
حذف اطلاعات شخصی از اکانت کالاف دیوتی موبایل

حذف اطلاعات شخصی از اکانت کالاف دیوتی موبایل

درخواست شما در مراحل بعدی بررسی می‌شود و در صورتی که تکمیل شود، برای شما ایمیلی ارسال خواهد شد. اگر به درخواست شما تصدیق شود، اطلاعات شما برای همیشه پاک خواهد شد.

و در نهایت امیدواریم اطلاعاتی که مجموعه دیاموند لند در این مقاله خدمتتان ارائه دادیم، برایتان مفید و کاربردی بوده باشد، اگر نظر یا انتقادی داشتید در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *